Fotowedstrijd 'Kiek uut Loo!'

Ter ere van onze nieuwe website organiseren we dit jaar elk kwartaal een fotowedstrijd 'Kiek uut Loo!'. Hierbij dagen we je uit om Loo's  mooiste kiekjes in te zenden om kans te maken op een waardebon van €50,- te besteden bij een Loose onderneming.

Inmiddels is ook het tweede kwartaal voorbij en zijn de inzendingen bekeken. Ook nu weer mooie inzendingen waaruit we een winnaar hebben gekozen. De winnende inzending is van Mirjam Grob. Van harte gefeliciteerd met de waardebon van € 50,-. We willen de andere deelnemers ook hartelijk danken voor hun ingezonden foto's en nodigen hen en jou graag uit voor volgende ronde van de fotowedstrijd 'Zomer in Loo'.

Weet jij de zomer in Loo vast te leggen op de gevoelige plaat? En maak jij het mooiste zomerkiekje van Loo? Dan maak je kans op een waardebon van 50,- van een lokale ondernemer uit Loo. De foto moet actueel zijn en wordt beoordeeld op het thema 'zomer in Loo'. Trek er dus weer op uit en stuur je mooiste kiekjes vóór 1 oktober naar fotowedstrijd@dorpsraadloo.nl. Uploaden via de website kan ook. Schrijf daarbij wat de foto voor jou zo bijzonder maakt. De dorpsraad zal de foto's anoniem beoordelen en roept na 1 oktober de winnaar uit. Je mag per persoon maximaal 3 foto's insturen. Ook een leuke uitdaging voor de kinderen nu de schoolvakanties bijna zijn begonnen!

Veul Kiekplezier!