Fietstocht Hemelvaart 9 mei 2024

Los de moord op!

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, organiseren we weer onze jaarlijkse fietstocht. GRAAG OPGEVEN VOOR 1 MEI!

Dit jaar hebben we twee mooie routes uitgezet. Een van 35 kilometer en een korte route zodat ook gezinnen met kleine kinderen kunnen deelnemen. 

Fietstocht Hemelvaart 9 mei 2024

Op donderdag 9 mei a.s. organiseren we weer onze jaarlijkse fietstocht, dit jaar onder de naam “cLOOedo”.

Los het mysterie van de moord op!  Vanaf 10.00 uur is het verzamelen voor vertrek bij de poort van de Bernadetteschool. Tijdens een 35 km lange fietstocht moet je op een 6-tal stopplaatsen opdrachten juist uitvoeren om cryptische omschrijvingen te verdienen. Na afloop drinken we weer wat met zijn allen bij Wout op het terras. 

Wil je je opgeven voor de fietstocht? Leuk! Vul dan a.u.b. het formulier in dat je hier kunt vinden en geef daarbij het aantal personen dat mee gaat fietsen gelijk op (i.v.m. de inkopen en de consumptiebonnen).

Er is voor de kinderen een aangepaste route gemaakt, dus mocht je kind het niet vol houden om 35 kilomter te fietsen dan is er een mogelijkheid om een afslag te nemen zodat de route korter wordt. 

Als je in Loo woont zijn er geen kosten verbonden aan de tocht. 

Deelnemers die niet in Loo wonen betalen een kleine bijdrage voor de kosten. Dit moeten we doen om de kosten te beperken en toch de gelegenheid te geven dat mensen van buiten Loo mee kunnen fietsen. En je krijgt twee consumptiebonnen per betalende deelnemer en een bon voor een broodje. Kosten € 7,50 per deelnemer die niet in Loo woont. Graag contant afrekenen. Woon je wel in Loo, dan is deelname gratis.

Bedankt en tot de 9e!

Liever opgeven via de mail? Dat mag. Stuur je naam, adres en aantal deelnemers (ook kinderen) naar fietstochtloo@gmail.com