20230512 205955

Fotowedstrijd: Kiek uut Loo! Winnaar van het 2e kwartaal

Ter ere van onze nieuwe website organiseren we dit jaar elk kwartaal een fotowedstrijd 'Kiek uut Loo!'. Hierbij dagen we je uit om Loo's  mooiste kiekjes in te zenden om kans te maken op een waardebon van €50,- te besteden bij een Loose onderneming.
Inmiddels is het tweede kwartaal ook voorbij en zijn de inzendingen bekeken. Het viel wederom niet mee om de mooiste uit te zoeken, maar het is toch gelukt. 

Fotowedstrijd: Kiek uut Loo! Winnaar van het 2e kwartaal

De winnende inzending is van Mirjam Grob. Van harte gefeliciteerd met de waardebon van € 50,-.

20230512 205955We willen de andere deelnemers hartelijk danken voor hun ingezonden foto's, helaas geen prijs, maar niet getreurd. Jullie kunnen weer meedoen met de nieuwe fotowedstrijd van dit kwartaal met het thema 'Zomer in Loo!'. Trek er dus weer op uit en stuur je mooiste kiekjes vóór 1 september naar fotowedstrijd@dorpsraadloo.nl. Uploaden via de website kan ook. Schrijf daarbij wat de foto voor jou zo bijzonder maakt. De dorpsraad zal de foto's anoniem beoordelen en roept na 1 september de winnaar uit. Je mag per persoon maximaal 3 foto's insturen. Veul kiekplezier! En alle inzendingen zijn hier te bekijken.