KIEK UUT LOO!

Ter ere van onze nieuwe website organiseren we dit jaar een fotowedstrijd waarbij elk kwartaal een winnaar zal worden gekozen.

Een fotowedstrijd voor iedereen die mee wil doen om ons geliefde dorp in verschillende jaargetijden op de gevoelige plaat te zetten. De inzendingen krijgen een plekje op onze website, maar elk kwartaal ontvangt de inzending met de mooiste foto naast een eervolle vermelding ook nog eens een mooie prijs.

KIEK UUT LOO!

De mooiste inzendingen krijgen een plekje op onze website en elk kwartaal ontvangt de inzending met de mooiste foto naast een eervolle vermelding ook nog eens voor 50 euro aan waardebonnen van lokale ondernemers.

Wil je meedingen naar het mooiste kiekje uut Loo? Stuur dan vóór 31 maart jouw foto naar fotowedstrijd@dorpsraadloo.nl. Uploaden via onze website kan ook, dat kun je op deze pagina doen. Schrijf daarbij wat de foto voor jou zo bijzonder maakt. De dorpsraad zal de foto's anoniem beoordelen en roept na 31 maart de winnaar uit. Je mag per persoon maximaal 3 foto's insturen.

Veul kiekplezier!