Nieuws van de Dorpsraad april 2022

Nieuws van de Dorpsraad april 2022

Hemelvaart-fietstocht
• Op 26 mei a.s. organiseren we wederom een leuke puzzelfietstocht voor jong en oud. De route is ongeveer 25 km lang en onderweg is er een tussenstop met koffie/thee/limonade en wat lekkers voor de kinderen, Wil je mee doen? Geef je dan voor 22 mei op door een mailtje te sturen naar fietstochtloo@gmail.com. Geef daarbij duidelijk aan met hoeveel deelnemers je komt en of je een gewone fiets of een elektrische fiets hebt. Via de mail ontvang je na 22 mei een starttijd van ons. Het vertrek is tussen 10:30 en 13:00 uur vanaf het schoolplein. Elke 5 minuten start er een klein groepje deelnemers. Het eindpunt is bij Zalencentrum Berentsen waar er een hapje en een drankje klaar staat. We hopen op een mooie zonnige dag en een grote opkomst!
• Om al onze activiteiten goed te kunnen blijven uitvoeren zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vind jij het leuk om nieuwe Looenaren te leren kennen, een actieve bijdrage te leveren aan onze verschillende activiteiten en mee te denken over de toekomst van ons mooie dorp ? Dit kan voor een tijdelijk project of activiteit zijn maar eventueel ook wat structureler als bestuurslid. Interesse? Meld je dan vrijblijvend aan bij info@dorpsraadloo.nl of kom eens langs bij onze openbare vergaderingen in de Dorpsnoot (Loostraat 69B). Je kan dan ervaren wat we zoal doen en welke activiteiten eventueel bij jou zouden passen.
• Voor het beheer van onze website en social media zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om hier actief mee bezig te zijn en de activiteiten en lopende zaken in het dorp onder de aandacht te brengen. Voor meer info of interesse stuur een berichtje naar info@dorpsraadloo.nl
• Op 25 mei 20.00 is er weer de jaarvergadering van de dorpsraad in de Dorpsnoot.
Deze vergadering is openbaar en iedereen uit Loo kan hierbij aansluiten. Heb je goede ideeën voor het dorp, zaken die je wilt aankaarten of wil je gewoon geïnformeerd worden over de ontwikkelingen in en rondom ons dorp: wees welkom!
Voor meer info kijk op www.dorpsraadloo.nl