Nieuws van de Dorpsraad februari

• Kiek uut Loo!

Nieuws van de Dorpsraad februari

Fotowedstrijd ‘Kiek uut Loo!’

Ter ere van onze nieuwe website hebben we in 2023 de fotowedstrijd 'Kiek uut Loo!' georganiseerd. Diverse mooie kiekjes van ons dorp zijn hierbij ingezonden en wij willen hierbij iedereen nogmaals bedanken voor hun inzending. Een selectie van de foto’s zijn te vinden op onze website bij foto gallerij dorpsraadloo.nl

Inmiddels is het laatste kwartaal voorbij en zijn de inzendingen bekeken. Ook nu weer mooie inzendingen waaruit we een winnaar hebben gekozen. De winnaar van de laatste periode van de fotowedstrijd Wendy Kruithof. Zij heeft gekozen voor een cadeaubon van Zalencentrum Berentsen.

Iedereen die het afgelopen jaar aan de fotowedstrijd heeft meegedaan willen we bedanken voor het insturen van de foto's.

Veul Kiekplezier!