Nieuws van de Dorpsraad juni

Enquête: de toekomst van Duiven, Groessen en Loo.

Tussen 11 juni en 30 juni houdt de gemeente Duiven een enquête onder inwoners, ondernemers en organisaties over de toekomst van de gemeente Duiven.

Dijkversterking Inloopbijeenkomst.

Bekijk het ontwerp van de dijk tijdens de inloopbijeenkomst op dinsdag 2 juli. Het Waterschap Rijn en IJssel vertelt je graag over het ontwerp voor de dijkversterking Pannerdense Waard – Westervoort. Je bent welkom tijdens de inloopbijeenkomst op dinsdag 2 juli tussen 17:00 en 20:00 uur. Locatie: Zalencentrum Berentsen in Loo.

Nieuws van de Dorpsraad juni

Enquête: de toekomst van Duiven, Groessen en Loo

Tussen 11 juni en 30 juni houdt de gemeente Duiven een enquête onder inwoners, ondernemers en organisaties over de toekomst van de gemeente Duiven. De gemeenteraad van Duiven wil graag dat zo veel mogelijk mensen de enquête invullen op https://research.kieskompas.nl/lscmbqfgoh?l=nl

Duiven, Groessen en Loo nu en in de toekomst

Op welke manieren moet de gemeente en haar bestuur eruit zien in de toekomst? Wat is nodig om als gemeente de taken goed te blijven uitvoeren voor de inwoner van Duiven, Groessen en Loo ? Blijft de samenwerking met Westervoort, fuseren met Westervoort, fuseren met Liemerse gemeenten of toch weer helemaal zelfstandig?

Uw mening is belangrijk

Burgemeester Huub Hieltjes: “De gemeenteraad wil graag weten hoe inwoners over de gemeente denken en wat zij van een gemeente verwachten. Met hun mening kan de gemeenteraad goede keuzes maken”. De enquête is sinds 11 juni online in te vullen.

Verder praten

Als u naar aanleiding van de enquête nieuwsgierig bent geworden en verder mee wil praten over de toekomst van Duiven, Groessen en Loo dan kunt u deelnemen aan de dorpsgesprekken op 24 juni in Duiven en 26 juni in Groessen. Deze avonden gaan dieper in op de verschillende mogelijkheden voor de toekomst. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur. In Duiven: OG tent, Remigiusplein 9 in Duiven. In Groessen: Zaal Gieling, Dorpstraat 29 Groessen.

Dijkversterking Inloopbijeenkomst

Bekijk het ontwerp van de dijk tijdens de inloopbijeenkomst op dinsdag 2 juli. Het Waterschap Rijn en IJssel vertelt je graag over het ontwerp voor de dijkversterking Pannerdense Waard – Westervoort. Je bent welkom tijdens de inloopbijeenkomst op dinsdag 2 juli tussen 17:00 en 20:00 uur. Locatie: Zalencentrum Berentsen in Loo. Dit hoeft niet al om 17:00 uur. Tot 20:00 uur kun je gaan wanneer het goed uitkomt. Aanmelden is niet nodig.

Zomervakantie

In verband met de zomervakantie verschijnen er in juli en augustus geen nieuwsbrieven van de dorpsraad. Voor meer info kijk ook op onze website