Nieuws van de Dorpsraad maart UPDATE !

Nieuws uit de dorpsraad:

  • Paaseieren zoeken
  • Dialoog toekomst Gemeente Duiven
  • Openbare vergadering 20 maart
  • Fietstocht Hemelvaartsdag

Nieuws van de Dorpsraad maart UPDATE !

Paaseieren zoektocht
Op 2e paasdag (1 april) organiseert de Dorpsraad een paaseieren zoektocht door het dorp. De paashazen hebben 100 eieren in Loo verstopt. De paaseieren zoektocht begint op maandag 1 april om 14.00 op het schoolplein van de Bernadetteschool. Daar krijg je van de paashazen een startkaart met het zoekgebied. Alle kinderen die de startkaart met de paaseieren weer bij de paashazen inleveren ontvangen een kleinigheidje. Per gezin is maar 1 startkaart nodig. Daarnaast hebben de paashazen een gouden ei verstopt. Als je deze vindt win je een bioscoopbon. Deze is ook te winnen voor degene die de meeste eieren vindt. Deelname is gratis en de zoektocht duurt tot 15.30. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Dialoog toekomst Gemeente Duiven
Op dit moment onderzoekt de gemeenteraad van Duiven de scenario’s voor de bestuurlijke toekomst van de gemeente Duiven. Daarbij gaat het bijvoorbeeld over ambtelijke of bestuurlijke samenwerking met inwoners en organisaties. Om te komen tot een uiteindelijk beeld is het belangrijk om ook uw mening over onze gemeente te horen en dit mee te nemen in de beeldvorming over de bestuurlijke toekomst van Duiven, Groessen en Loo. Burgemeester Hieltjes nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de dialoogsessies over dit onderwerp. Deze wordt georganiseerd in het gemeentehuis op woensdag 20 maart van 19:30 – 21:30 uur. Deze avond is vrij toegankelijk voor alle inwoners en aanmelden hiervoor kan via toekomstvisie@duiven.nl

Openbare vergadering 20 maart
Op woensdag 20 maart om 20.00 is er weer een openbare vergadering van de Dorpsraad in de Dorpsnoot (Loostraat 69b). We bespreken hierbij diverse lopende ontwikkelingen in het dorp. Namens de gemeente is de contactpersoon actief burgerschap aanwezig. Alle inwoners van Loo zijn hierbij van harte uitgenodigd om mee te praten over de activiteiten en ontwikkelingen in ons mooie dorp.

Hemelvaartsdag fietstocht

Op donderdag 9 mei a.s. organiseren we weer onze jaarlijkse fietstocht, dit jaar onder de naam “cLOOedo”, los het mysterie van de moord op! Vanaf 10.00 uur is het verzamelen voor vertrek bij de poort van de Bernadetteschool. Tijdens een 35 km lange fietstocht moet je op een 6-tal stopplaatsen opdrachten juist uitvoeren om cryptische omschrijvingen te verdienen.

Noteer deze datum alvast in je agenda! Nadere info volgt binnenkort.