Nieuws van de Dorpsraad september

Nieuws uit de dorpsraad:

  • Plaatsing vlaggenmast
  • Openbare vergadering 20 september
  • Kiek uut Loo!

Nieuws van de Dorpsraad september

Plaatsing vlaggenmast

Net voor de Loo-kermis is er door de Dorpsraad een vlaggenmast geplaatst nabij de kruising Loostraat-Husselarijstraat. Het doel hiervan is ombij alle activiteiten gedurende het jaar een bijpassende vlag tehijsen. Met de kermis de schutterijvlag, met Koningsdag de NL vlag,etc. Daarnaast kunnen we deze mast gebruiken voor een lichtkerstboomrondom de kerstdagen. Wij willen de LOOmaten hartelijk bedanken voor hun financiele bijdrage om dit mogelijk te maken.

Openbare vergadering 20 september

Op woensdag 20 september om 20.00 is er weer een openbare vergadering van de Dorpsraad in de Dorpsnoot (Loostraat 69b). We bespreken hierbij diverse lopende ontwikkelingen in het dorp. Namens de gemeente is de contactpersoon actief burgerschap aanwezig. Alle inwoners van Loo zijn hierbij van harte uitgenodigd om mee te praten over de activiteiten en ontwikkelingen in ons mooie dorp.

Kiek uut Loo!

Denk nog even aan het insturen van jullie zomerfoto’s voor onze foto- wedstrijd. De mooiste inzendingen krijgen een plekje op onze website en elk kwartaal ontvangt de inzending met de mooiste foto naast een eervolle vermelding ook nog eens een waardebon van 50 euro te besteden bij een lokale ondernemer. Wil je meedingen naar het mooiste Kiekje uut Loo? Stuur dan vóór 1 oktoberjouw foto naar fotowedstrijd@dorpsraadloo.nl Uploaden via onze website kan ook, dat kun je doen op www.dorpsraadloo.nl Schrijf daarbij wat de foto voor jou zo bijzonder maakt. De dorpsraad zal de foto's anoniem beoordelen en roept na 1 oktober de winnaar uit. Je mag per persoon maximaal 3 foto's insturen. Veel kiekplezie