Nieuwsbrief april

In deze editie: Hemelvaart fietstocht, fotowedstrijd Kiek uut Loo en jaarvergadering 

Nieuwsbrief april

NIEUWS VAN DE DORPSRAAD

Hemelvaartsdag

ZOEK HET EXTRACTIEPUNT!  *Dit jaar ook een korte route*

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, organiseren we weer onze jaarlijkse fietstocht. Dit jaar hebben we twee mooie routes uitgezet. Een van 25 kilometer en een van 10 kilometer zodat ook gezinnen met kleine kinderen kunnen deelnemen of voor mensen die niet zo ver willen/kunnen fietsen. De route van 25 kilometer is geïnspireerd op het Tv-programma Hunted. Tijdens het fietsen moet je via verschillende aanwijzingen het extractiepunt zoeken. Onderweg weer als altijd een lekker drankje en/of versnapering.

Beide fietstochten beginnen om 11.00 vanaf de Bernadetteschool en eindigen bij Zaal Berentsen op het terras met Live muziek van DJ Henri en een hapje en drankje. Voor de kinderen is er weer een springkussen. We starten niet zoals voorgaande jaren in tijdsblokken.

Voor wie wel zin heeft om mee te fietsen maar geen fietsmaatje heeft, of voor wie het leuk vindt om andere Looenaren al fietsend te leren kennen….Er start een groep (25 km) speciaal voor dit doel, dus meld je aan! (vermeld er even bij dat je met deze groep mee wilt fietsen)

Wie fietst er gezellig mee? Geef je VOOR 15 mei op via fietstochtloo@gmail.com

(Als je de kleine route gaat fietsen vermeld dat er dan ook even bij)

Fotowedstrijd Kiek uut Loo! Een winnaar en een nieuwe ronde

Inmiddels is het eerste kwartaal voorbij en zijn de inzendingen bekeken. Het viel niet mee om de mooiste uit te zoeken, maar het is toch gelukt. De winnende inzending is van Albert Putman. Van harte gefeliciteerd met de waardebon van € 50,-. We willen de andere deelnemers hartelijk danken voor hun ingezonden foto's, helaas geen prijs, maar niet getreurd. Jullie kunnen weer meedoen met de nieuwe fotowedstrijd van dit kwartaal met het thema 'Lente in Loo!'. Trek er dus weer op uit en stuur je mooiste kiekjes vóór 1 juli naar fotowedstrijd@dorpsraadloo.nl Uploaden via de website kan ook. Schrijf daarbij wat de foto voor jou zo bijzonder maakt. De dorpsraad zal de foto's anoniem beoordelen en roept na 1 juli weer een winnaar uit. Je mag per persoon maximaal 3 foto's insturen. Veel kiekplezier!

Alle inzendingen zijn te bekijken op www.dorpsraadloo.nl

Jaarvergadering 24 mei

Op woensdag 24 mei om 20.00 is er weer de jaarvergadering van de Dorpsraad in de Dorpsnoot (Loostraat 69b). We kijken hierbij kort terug op afgelopen jaar en vooral vooruit naar wat er allemaal komen gaat. Namens de gemeente is de contactpersoon actief burgerschap aanwezig. Alle inwoners van Loo zijn hierbij van harte uitgenodigd om mee te praten over de activiteiten en ontwikkelingen in ons mooie dorp.