Nieuwsbrief maart

In deze editie: paasactiviteit en fotowedstrijd Kiek uut Loo.

Nieuwsbrief maart

Paasactiviteit

Het duurt niet zo lang meer voor het weer Pasen is. Een moment waarop we als dorp jarenlang van een Paasvuur en een gezellige avond genoten. Een mooie traditie die we ondanks het ontbreken van een Paasvuur toch gevolg willen geven, zij het in een iets andere vorm. We nodigen jullie daarom van harte uit om op 1e Paasdag (zondag 9 april) vanaf 18:00 een Paasborrel te komen drinken bij de schutterstent van Willem Tell aan de Loostraat 38.

In de schutterstent is er vermaak voor de kinderen met o.a. wat te knutselen, een echte Paashaas, een springkussen en wat lekkers. Voor een drankje kunt u aan de bar terecht en voor een klein hapje en muziek wordt gezorgd. Kortom, genoeg om er met z'n allen een gezellige avond van te maken. 

Noteer het alvast in uw agenda, dan zien we jullie allen graag op 1e Paasdag.

Kiek uut Loo!

Denk nog even aan het insturen van jullie foto’s voor onze fotowedstrijd. De mooiste inzendingen krijgen een plekje op onze website en elk kwartaal ontvangt de inzending met de mooiste foto naast een eervolle vermelding ook nog eens een waardebon van 50 euro te besteden bij een lokale ondernemer.

Wil je meedingen naar het mooiste Kiekje uut Loo? Stuur dan vóór 31 maart jouw foto naar fotowedstrijd@dorpsraadloo.nl Uploaden via onze website kan ook, dat kun je doen op www.dorpsraadloo.nl Schrijf daarbij wat de foto voor jou zo bijzonder maakt. De dorpsraad zal de foto's anoniem beoordelen en roept na 31 maart de 1e winnaar uit. Je mag per persoon maximaal 3 foto's insturen. Veel kiekplezier!