Puzzelfietstocht op donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaart).

Op Hemelvaartsdag 13 mei a.s. organiseert de Dorpsraad weer een puzzel-fietstocht voor jong en oud. Over de route willen we nog niets bekend maken, maar het zal vergelijkbaar zijn met eerdere jaren. 

Puzzelfietstocht op donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaart).

Het thema is "van schoolbank naar rustbank". Onderweg is er een tussenstop met koffie/thee en wat lekkers voor de kinderen, al zal het dit jaar wel wat anders georganiseerd moeten worden. 

Over de route willen we nog niets bekend maken, maar het zal vergelijkbaar zijn met eerdere jaren. Het thema is "van schoolbank naar rustbank". Onderweg is er een tussenstop met koffie/thee en wat lekkers voor de kinderen, al zal het dit jaar wel wat anders georganiseerd moeten worden. 

Net als bij de kerstpuzzelwandeltocht die wij eind vorig jaar hadden georganiseerd, zal er nu ook weer gestart worden volgens een schema. Wil je deelnemen dan moet je je vooraf opgeven. We hadden dit natuurlijk liever anders gezien maar in deze tijd is het even niet anders. De tocht start bij de Bernadetteschool en onderweg moeten de deelnemers een aantal opdrachten maken. En net als met de kerst zijn er nu ook weer een paar leuke prijsjes te verdienen. 

Wil je mee doen? Geef je dan voor 10 mei op door een mailtje te sturen naar fietstochtloo@gmail.com. Geef daarbij duidelijk aan met hoe veel deelnemers je komt en je een gewone fiets hebt of een elektrische fiets. Wij delen de deelnemers in en je vertrektijd krijg je via de mail van ons. Vertrek is tussen 10:00 en 13:00 uur, elke 5 minuten start een klein groepje deelnemers. 

In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen we na afloop niet gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Misschien mag het terras van Wout tegen die tijd weer open. Onderweg wordt er in ieder geval gezorgd voor wat te drinken en te eten, al zal dat ook nu anders zijn dan voorgaande jaren. 

Meedoen kan dit jaar alleen bij aanmelding vooraf. 

We hopen op een mooie dag een een grote opkomst!

Tot ziens!

Groeten Dorpsraad Loo.