Wisseling van de wacht.

We bedanken Jan voor zijn 10 jaar tomeloze inzet voor het dorp en zijn grote bijdrage aan de vele projecten en activiteiten. Te denken valt hierbij aan de A15, de windmolens, woningbouw, het dorpsplan en het paasvuur. Zoals Jan het zelf aangaf wordt het nu weer tijd voor wat anders. We wensen Jan en zijn gezin veel geluk en gezondheid toe.

Wisseling van de wacht.

Marcel Janssen zal de rol als voorzitter gaan overnemen en is ook al reeds 5 jaar lid van de dorpsraad en bekend met de werkwijze. Samen met de overige dorpsraadleden zorgen we voor een soepele overgang en een goede borging van de lopende activiteiten en projecten.

Om al onze activiteiten goed te kunnen blijven uitvoeren zijn we nog wel op zoek naar nieuwe dorpsraadleden! Vind jij het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan onze verschillende activiteiten en mee te denken aan de toekomst van ons mooie dorp ? Meld je dan vrijblijvend aan bij info@dorpsraadloo.nl of kom eens langs bij onze openbare vergaderingen. We kunnen je dan persoonlijk uitleggen wat we allemaal doen en welke activiteiten eventueel bij jou zouden kunnen passen.

Met hartelijke groet,

Dorpsraad Loo